Uudised

Tervisliku toidu päevad 01.03-11.03

28. veebruar 2018

Kevad on kohe ukse ees ja nüüd on aeg kergelt uinuvas olekus keha ja vaim targalt käima tõmmata! Seda kevadist protsessi saab toetada ka toiduvalikutega. Läbi aegade on eestlased kevade hakul joonud kase- ja vahtramahla, maitsvamat toniseerivat jooki ei ole olemas! Toormahla saab muuta probiootiliseks kui see hapnema lasta – sellisest joogist saab kasulikke piimhappebaktereid, mis on vajalikud haigustele vastupanuvõime hoidmiseks. Õige aeg on valmistada idandeid. Selleks saab kasutada nii läätse-, toortatra-, brokoli-, redise- kui ka küüslauguseemneid. Idandite pikantse maitse abil saab huvitavamaks muuta nii võileibu kui salateid. Kaubanduses pakutavate marja- või köögiviljapulbrite
headust saame oma igapäevases toidus hästi kasutada lisades neid jogurtile, pudrule, mahedikule, toorsupile, pudingule. Positiivse trendina on tõusnud kaunviljade populaarsus. Kikerherneste, ubade, päevalilleseemnete baasil valmistatavad pasteedid ja pestod on soodsad ning maitsvad ja nendes saab ära kasutada laukude, ürtide ning ka kevadel tärkavate umbrohtude headust. Laienevale valikule teraviljakrõpsudele sobib üks taimne pasteet või pesto nagu kirss tordile. Võtke need julgelt kasutusele ja tutvustage ka lastele!

Toitumisnõustajad ÜLLE HÕBEMÄGI ja EVA-LIISA KAARISTO

Toitumisnõustajate infotunnid toimuvad:

01.03 Solaris Toidupood 16.30-19.30
02.03 Pärnu Delice 15.30-18.30
09.03 Viimsi Delice 16.30-19.30

KAMPAANIA PAKKUMISED LEIATE SIIT

 

Kliendilehe pakkumised 01.03-11.03

Stella Sadrak
Sotsiaalmeedia spetsialist
Stella Sadrak